Thuis

Guangzhou CSZY Lab System Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Het Systeemco. van het Guangzhoucszy Laboratorium, Ltd is een professionele fabrikant van laboratoriummeubilair, die op dit gebied voor meer dan 10years paticipated.

 

Onze hoofdproducten zijn het laboratoriummaatschappelijk werk van de laboratoriumwerkbank, de dampkast van de dampkap, saldobank, het kabinet van de laboratoriumopslag, het laboratoriumstoelen van de laboratoriumkruk, laboratoriummontage zoals de kraan van het laboratoriumwater, gootsteen, gasafzet en het kabinet van de veiligheidsopslag enz. Al onze punten worden vervaardigd strikt volgens ISO9001, Ce, SEFA-norm. Bovendien heeft onze techniekafdeling 15years-de ervaring van het laboratoriumontwerp sinds 2003. De VRIJE plattegrond en 3D meubilairtekening kunnen voor u binnen 24hours worden verstrekt nadat wij uw onderzoek krijgen. Met 9years-de uitvoerervaring, kan ons verkoop-team al probleem tijdens internationale handel voor u behandelen.

 

 

Als professionele de fabrikantenfabriek van 10years', hebben wij volledige ervaring in ontwerp, productie, verpakking, het uitvoeren en installatie overzee. Roep ons en onmiddellijk verbonden aan onze professionele laboratorium plannende specialist. Zodra uw vereisten duidelijk zijn, ontwikkelen wij en ontwerpen een functioneel werkend laboratorium voor u door ons techniekteam met Autocda-tekeningen KOSTELOOS.

 

OEM de productie is ook beschikbaar. De verwerkende kappen van de laboratoriumdamp, de kabinetten van het staallaboratorium, lijsten, bovenkanten, en meer, allen onder één paraplu. UL maakte die een lijst, ASHRAE/-Ce, strikt volgens de norm van SEFA3 wordt getest en SEFA8-.

 

 

 

Wij zijn niet alleen laboratoriumontwerpers en de fabrikanten van het laboratoriummeubilair, wij ook installaties OVERZEE van het prestaties de professionele laboratorium.

 

DIRECTE FABRIEKSprijs

Wij zijn niet wholeseller, distibutors of handelsmaatschappij. Aldus kunnen wij ervoor zorgen 100% van onze klanten competetive prijzen van onze fabriek kan direct ertoe brengen om heel wat geld te besparen.

 

Voor meer informatie, pls contacteer vrij ons!

 
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het Systeemco. van het Guangzhoucszy Laboratorium, Ltd.

 

1) Werd gevestigd in 2002;

 

2) De kleine fabriek was opstelling in 2004;

 

3) De houten productielijn was opstelling in 2005;

 

4) Vanaf 2006-2007, krijgen wij de testrapport van SEFA 8 en Ce-rapport voor onze producten; Begon onze internationale zaken;

 

5) In 2008, bewogen wij ons in een 3000 workshop van de squremeter;

 

6) 2008-2017, ontwierpen wij en construeerden meer dan 1000 laboratoria.

 

7) 2018, bewogen in een nieuwe workshop met meer dan 5000 vierkante meters, met houten toont ruimte en het staal toont ruimte.

Guangzhou CSZY Lab System Co., Ltd. Guangzhou CSZY Lab System Co., Ltd. Guangzhou CSZY Lab System Co., Ltd. Guangzhou CSZY Lab System Co., Ltd. Guangzhou CSZY Lab System Co., Ltd. Guangzhou CSZY Lab System Co., Ltd. Guangzhou CSZY Lab System Co., Ltd. Guangzhou CSZY Lab System Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Jaarlijkse omzet : 20000000-50000000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 80% - 90%

Main products: ab workbench/ lab casework, fume hood/ fume cupboard, balance bench, lab storage cabinet, lab stool/

OEM: ok

ODM: OK

FREE floor plan: ok

Warranty: 3years

Overseas Installation: ok

University/ School lab furniture: provided

Factory Laboratory Bench: provided

Full steel lab furniture: available

wood steel lab furniture: available

All wood lab furniture: ok

Chemistry Lab Bench: provided